Pastrues 100ml

(94 Shqyrtime të klientit)

CHF 4.90 Me TVSH

-
+
Numri i artikullit: 12909 Temat: ,

Beschreibung

Pastrues 100ml

Pastruesi ynë është ideal për pastrimin e shtresës së djersës dhe heqjen e yndyrës. Mund të përdoret gjithashtu për të pastruar sipërfaqen e mjeteve tuaja. Pastruesi sigurisht që mund të përdoret me të gjitha sistemet si xhel, akrilik, Shellac dhe xhel polikrilik.

94 komente për Pastrues 100ml

 1. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 2. Alessandra (Pronari i verifikuar) -

 3. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 4. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 5. Eliane (Pronari i verifikuar) -

 6. Sindy (Pronari i verifikuar) -

 7. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 8. Marina S. (Pronari i verifikuar) -

 9. jacqueline Baumberger (Pronari i verifikuar) -

 10. Wuendolis Müller (Pronari i verifikuar) -

 11. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 12. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 13. Sandro -

 14. Anonim (Pronari i verifikuar) -

  gjithçka në rregull

 15. Natasa (Pronari i verifikuar) -

 16. Cordelia (Pronari i verifikuar) -

 17. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 18. Anna Baciur (Pronari i verifikuar) -

  Gjithçka është perfekte

 19. Elisabetta Guglielmino (Pronari i verifikuar) -

 20. Monika Koch (Pronari i verifikuar) -

 21. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 22. Jacqueline (Pronari i verifikuar) -

 23. Andrea Merkli (Pronari i verifikuar) -

 24. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 25. Gabriela Kahler (Pronari i verifikuar) -

 26. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 27. susana (Pronari i verifikuar) -

 28. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 29. Barbara Rösch (Pronari i verifikuar) -

 30. Sabrina G. (Pronari i verifikuar) -

 31. Bettina Gubler (Pronari i verifikuar) -

 32. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 33. Natalie (Pronari i verifikuar) -

 34. Hatice (Pronari i verifikuar) -

 35. Daniela P. (Pronari i verifikuar) -

  Dorëzim perfekt shumë i shpejtë

 36. Iliyana G. (Pronari i verifikuar) -

 37. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 38. Denise Domancich (Pronari i verifikuar) -

 39. Roxana Bolivar (Pronari i verifikuar) -

 40. Jasmine Kislig (Pronari i verifikuar) -

 41. Marcela Elena Diez Gutierrez (Pronari i verifikuar) -

 42. Nausica Giordano (Pronari i verifikuar) -

 43. Corinne (Pronari i verifikuar) -

 44. Nadia Velini (Pronari i verifikuar) -

 45. Anonim -

  Produkt i mirë

 46. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 47. Prestagiacomo Maria (Pronari i verifikuar) -

  Është shumë mirë

 48. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 49. Alexandra Mueller (Pronari i verifikuar) -

 50. Elvira (Pronari i verifikuar) -

 51. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 52. Ramona Camadini (Pronari i verifikuar) -

 53. Anna Lita Morf (Pronari i verifikuar) -

 54. Margrit Uindler (Pronari i verifikuar) -

 55. Danielle S. (Pronari i verifikuar) -

 56. Elagiya Nanthakumar (Pronari i verifikuar) -

 57. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 58. Jeannine P. (Pronari i verifikuar) -

 59. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 60. Palombo D. (Pronari i verifikuar) -

 61. asllan Gjukaj (Pronari i verifikuar) -

 62. Caterina T. (Pronari i verifikuar) -

 63. Naike (Pronari i verifikuar) -

 64. Jacqueline Kahlert (Pronari i verifikuar) -

  Mallrat erdhën shpejt. Jam shumë i kënaqur, me kënaqësi përsëri dhe përsëri.

 65. Xheni Di Seri (Pronari i verifikuar) -

 66. Liana Merz (Pronari i verifikuar) -

 67. Susanne Egli (Pronari i verifikuar) -

 68. Bettina (Pronari i verifikuar) -

  Të lira dhe me cilësi të mirë

 69. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 70. Elia (Pronari i verifikuar) -

 71. Angelina (Pronari i verifikuar) -

 72. Jasmin (Pronari i verifikuar) -

 73. Stephanie (Pronari i verifikuar) -

 74. Gidi Köstl (Pronari i verifikuar) -

 75. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 76. Maria Z. (Pronari i verifikuar) -

 77. jasemini hoxhaj (Pronari i verifikuar) -

 78. Michelle E. (Pronari i verifikuar) -

 79. Monika (Pronari i verifikuar) -

 80. Karin Garbaa (Pronari i verifikuar) -

 81. Vuille Edward (Pronari i verifikuar) -

 82. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 83. Kosar Rahmani (Pronari i verifikuar) -

 84. Miryam P. (Pronari i verifikuar) -

 85. Danila (Pronari i verifikuar) -

 86. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 87. Sabine V. (Pronari i verifikuar) -

 88. Patrizia (Pronari i verifikuar) -

 89. Chiara (Pronari i verifikuar) -

 90. Iliana Tscherring (Pronari i verifikuar) -

 91. Daniela Tanner (Pronari i verifikuar) -

 92. Jasmine G. (Pronari i verifikuar) -

Shto vlerësimin tënd

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.