TJETR
PRODUKT

Piskatore e lakuar

500 qeliza

(64 Shqyrtime të klientit)

CHF 6.90 - CHF 8.90 Me TVSH

Rivendos përzgjedhjen
-
+

Beschreibung

500 qeliza

Me celletat e bëra nga celulozë me cilësi të lartë, ju mund të pastroni të gjitha sipërfaqet pa garzë. Ju do të merrni gjithsej 500 jastëkë, të cilët lehtë mund t'i ndani nga rrotulla përmes shpimit të copëtimit. Madhësia e një jastëku korrespondon me 4 x 5 cm. Rrotullat e bardha të ndritshme janë të përshtatshme për mbushjen e shpërndarësve të shtupave.

Zusätzliche Informacione

Madhësi 1 cm
variant

500 bletë, 2 x 500 bletë, 2 x 500 bletë në një grup ekonomik prej 10

64 komente për 500 qeliza

 1. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 2. Marina S. (Pronari i verifikuar) -

 3. Wuendolis Müller (Pronari i verifikuar) -

 4. Corinne (Pronari i verifikuar) -

 5. Simone B. (Pronari i verifikuar) -

 6. Monique (Pronari i verifikuar) -

 7. Julia Cuanillon (Pronari i verifikuar) -

 8. Nadja Gufler (Pronari i verifikuar) -

 9. Sandra (Pronari i verifikuar) -

 10. Adriana (Pronari i verifikuar) -

  Plotësoni qëllimin dhe çmimin e tyre të mirë

 11. Natasa (Pronari i verifikuar) -

 12. Solange (Pronari i verifikuar) -

 13. Anonim -

 14. Regina (Pronari i verifikuar) -

  -

 15. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 16. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 17. Magnolia Florentina D. (Pronari i verifikuar) -

 18. Fabienne (Pronari i verifikuar) -

 19. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 20. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 21. Jacky Lagler (Pronari i verifikuar) -

 22. Caroline Grueter (Pronari i verifikuar) -

 23. Tamara Di Placido (Pronari i verifikuar) -

 24. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 25. Brigitte (Pronari i verifikuar) -

  Performanca e çmimit është e duhur

 26. Nausica Giordano (Pronari i verifikuar) -

 27. Marina (Pronari i verifikuar) -

  .

 28. Anonim -

  Produkt i mirë

 29. Soraya (Pronari i verifikuar) -

 30. Ramona Camadini (Pronari i verifikuar) -

 31. Priska Lienhard (Pronari i verifikuar) -

 32. Nataliya Dahmane (Pronari i verifikuar) -

 33. noelle bossert (Pronari i verifikuar) -

 34. hirt eveline (Pronari i verifikuar) -

 35. Nicole K. (Pronari i verifikuar) -

  Vlera e madhe për para

 36. Jolanka (Pronari i verifikuar) -

 37. Maya (Pronari i verifikuar) -

 38. Jennifer (Pronari i verifikuar) -

 39. Julie (Pronari i verifikuar) -

 40. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 41. Studiues Bernnadette (Pronari i verifikuar) -

 42. beatrice möri (Pronari i verifikuar) -

 43. Michelle (Pronari i verifikuar) -

 44. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 45. E bardhë (Pronari i verifikuar) -

 46. Caterina T. (Pronari i verifikuar) -

 47. Sabrina (Pronari i verifikuar) -

 48. Bettina (Pronari i verifikuar) -

  Çmim të mirë dhe cilësi të mirë.

 49. Madlen P. (Pronari i verifikuar) -

 50. Jasmin (Pronari i verifikuar) -

 51. Denise (Pronari i verifikuar) -

 52. Melina Frey (Pronari i verifikuar) -

 53. Magdalena Maciejewska (Pronari i verifikuar) -

 54. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 55. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 56. Matt Dewicke (Pronari i verifikuar) -

 57. Jennifer Stecher -

 58. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 59. Anxhela (Pronari i verifikuar) -

 60. Anonim (Pronari i verifikuar) -

 61. Patrizia (Pronari i verifikuar) -

 62. Anife (Pronari i verifikuar) -

Shto vlerësimin tënd

Adresa juaj e-mail nuk do të publikohet. Fusha e kërkuar janë shënuar me * theksuar.