pastel

Thonjtë shumëngjyrësh janë absolutisht të modës. Ngjyrat tona aktuale mbulojnë të gjithë spektrin e ngjyrave. Xhelët me shkëlqim janë alternativa perfekte për manikyrin e thonjve për një manikyr të qëndrueshëm. Përzgjedhja varion nga ngjyra me shkëlqim të lartë deri në nuanca me shkëlqim margaritar ose grimca ari. Pamja në modë mat është gjithashtu lojë e fëmijëve për tu arritur me xhel me ngjyra. Nga nudo tek e çuditshme, ne ofrojmë nuanca të shkëlqyera të ngjyrave që mund t'i aplikoni me lehtësi. Pigmentimi i lartë i xhelëve tanë me shkëlqim siguron që ju vetëm duhet të aplikoni ngjyrat hollë dhe t'i mbuloni ato herën e parë. Shtë e rëndësishme që të mos vendosni bojë shumë të trashë, pasi kjo mund të ndikojë në procesin e shërimit. Përdorni dy shtresa të holla për ngjyra më intensive. Ju mund të përzierni të gjitha ngjyrat me njëra-tjetrën dhe kështu t'ju lërë edhe më shumë mundësi të hapura. Thonjtë mund t’i lyeni plotësisht me një ngjyrë ose pjesërisht. Për thonjtë francezë, për shembull, mund të zgjidhet një ngjyrë në vend të një buze të bardhë.