Kujdesi për thonjtë dhe këmbët

Mjete për kujdesin e thonjve dhe këmbëve me cilësi të lartë për thonjtë dhe këmbët e manikyruara në mënyrë perfekte. Nga përgatitja për modelim te shkurtimi i thonjve të këmbëve, ju do të gjeni produktet e duhura këtu. Instrumente të dizajnit të thonjve në cilësi të provuar për kozmetikën e thonjve. Mjetet e kujdesit për thonjtë dhe këmbët në përgjithësi duhet të jenë rezistente ndaj acidit dhe të dezinfektueshme. Kështu që të keni gjithmonë mjete higjienike dhe të pastruara, është një avantazh të keni disa grupe të të gjitha instrumenteve. Kështu që ju nuk duhet të dezinfektoni vazhdimisht midis klientëve, por të keni në dispozicion një mjet higjienik për secilin klient. Ju pastaj mund të pastroni dhe dezinfektoni lehtë pas klientit të fundit ose brenda natës (banjë dezinfektimi ose pajisje për sterilizim).